0%
Fullscreen
Lights Toggle

Book of RaBook of Ra este un joc de pacanele foarte popular care este jucat de obicei pe site-uri diferite, sau jucătorii pot să-și parieze banii pe site-ul Novomatic. Este un joc clasic, deci este foarte potrivit pentru toți cei care preferă stilurile de jocuri mai vechi, având în vedere că tema sa este și cea a Egiptului antic.

Jucătorii începători găsesc acest joc un loc bun pentru a începe să învețe cum să joace și diferitele tehnici de care au nevoie pentru a avea succes. Acest lucru se datorează faptului că jocul Book of Ra este foarte simplist, cu controale ușor de înțeles și un obiectiv clar. Obiectivul acestui joc este acela de a se potrivi cu comorile opuse pe role pentru a câștiga.

Cum se joaca Book of Ra

Mai întâi trebuie să setați suma pariurilor și să activați numărul de linii de joc pe care doriți să le utilizați în joc. Acestea sunt importante, deoarece atunci când sunt înmulțite, acestea vă oferă valoarea de centrifugare. Jocul este foarte simplu; trebuie să împerecheați simbolurile care se află direct în fața celuilalt. Puteți, de asemenea, să împerecheați simbolul sălbatic, care trebuie să apară de trei ori și mai mult pe oricare dintre role, pentru a câștiga caracteristica gratuită de spin. Această caracteristică vă permite să săriți făcând multe pariuri încercând să câștige, oferindu-vă rotiri gratuite pe care le jucați și câștigați.

Funcție de rotiri gratuite

Când câștigi bonusul, primești 10 rotiri gratuite pe care le poți juca. Jocul de joc al rotirilor gratuite este același ca și simbolurile obișnuite de joc, cum ar fi simbolurile care sunt adiacente unul altuia. Când alegeți liniile dvs. de joc, jocul vă permite să le schimbați după cum considerați potrivit, ceea ce vă permite să vă măriți câștigurile dacă aveți un sentiment bun despre un anumit joc. Jocurile online gratuite ale Book of Ra vă permit să câștigați chiar mai multe rotiri gratuite dacă puteți obține de trei ori aceleași simboluri sălbatice. Nu vă restricționați în nici un fel numărul de rotiri gratuite pe care le puteți obține.

Joaca gratuit Book of Ra

La fel ca în orice joc, nimănui nu i-ar plăcea să-și piardă banii în timp ce juca sloturile Book of Ra. Acesta este motivul pentru care, la site-urile dedicate puteți juca gratuit Book of Ra de câte ori doriți. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți bani, vă puteți concentra pe îmbunătățirea jocului dvs., astfel încât să vă culegeți bogat atunci când jucați pentru bani reali.

Tagu-ri

, , ,

Categorii

Top